Nieuws Vlaams Brabant Starter van de week: rekruteringscoach Salina Stubbe

Starter van de week: rekruteringscoach Salina Stubbe

Starter van de week: rekruteringscoach Salina Stubbe

salinacoach“Rekruteren kan anders.” En dus beter, vindt Salina Stubbe (29). Ze startte onlangs als rekruteringscoach en richtte in Eppegem HR Link op, een selectiekantoor dat anders dan de andere wil zijn. “Ik richt me tot kmo’s die geen budgetten hebben voor werving en selectie, maar daar wel hulp voor zoeken”, zegt de managing director.

“HR Link is tot stand gekomen uit de frustraties over werving en selectie die ik opmerkte bij zowel bedrijven als kandidaten. Bedrijven vinden dat ze veel geld betalen voor weinig kwaliteit en kandidaten vinden dat ze respectloos behandeld worden.”

De bachelor toegepaste psychologie wil daar met HR Link verandering in brengen. “Ik geloof dat rekruteren anders kan en heb er mijn missie van gemaakt om dat te laten zien aan iedereen die iets met rekrutering te maken heeft. Van de bedrijfsleider tot hr-managers en kandidaten. Ik ben ervan overtuigd dat ik binnen een zeer competitieve wereld een vernieuwende kijk op rekruteren heb.”

“Als rekruteringscoach sta ik voor een ethische, persoonlijke aanpak en een transparante, vlotte communicatie. Ik wil mensen kansen geven en ook bedrijven zoeken die hierin geloven. Ik bied een op maat gemaakte en betaalbare oplossing op vlak van rekruteren.”

“Bij ons betalen bedrijven een vaste fee, ongeacht het profiel. Een fee die maar een vijfde bedraagt van wat anderen durven vragen. Zo wil ik ook graag kleinere bedrijven of kmo’s helpen die geen budgetten hebben voor werving en selectie, maar daar wel hulp voor zoeken.”

De uit Vilvoorde afkomstige Stubbe werkt vanuit een kantoor in haar woning in de deelgemeente van Zemst. Daar interviewt ze kandidaten, met alle mogelijke profielen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Diest
Diest

Ondernemers bundelen krachten

DIEST/PELT - Mia Haesevoets, zaakvoerster van het Diestse Aimbizz, gaat haar kennis en ervaring koppelen aan Q-Academy, onderdeel van de… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.