rsz_2 (4)

Andy ruilt binnenhuisinrichting in voor uitdaging achter de toog

AARSCHOT - Andy Aerts en Ilse Van Hoeck hebben in het centrum van Aarschot café 't Verlof geopend. Aerts was ruim 25 jaar zelfstandig binnenhuisinrichter/schrijnwerker. Ilse Van Hoeck geeft nog altijd les aan UCLL in Heverlee. 

Café 't Verlof. Voor iedereen die er efkes tussenuit wil. Zo omschrijven zaakvoerders Andy Aerts en Ilse Van Hoeck hun gloednieuwe zaak aan de Kardinaal Mercierstraat in Aarschot. In het hoekpand was vroeger volkscafé D'elf Ure Mis gevestigd.

Oude passie 

"Na meer dan 25 jaar binnenhuisinrichting met schrijnwerkerij en 4 kinderen later bleef nog steeds de oude passie van het studentenleven borrelen", zeggen Andy en Ilse. "Café houden en feesten. Goesting in zelfs wat meer dan gewoon een café, een bijzondere ontmoetingsplaats met een uniek sfeertje. Verlof is elk jaar een moment van genieten en samenzijn, efkes de riem eraf. Conclusie, 't Verlof is een café met een instant verlofmodus."

Winter-en zomerverlof 

't Verlof is ingedeeld in een winter-en zomerzone, die elk het hele jaar door geopend zijn. "Of het nu zomer of winter is, in onze chalet (met skiliftcabine en skilatten) vind je de après-ski en de gemoedelijkheid van de bergen, terwijl aan de toog en op het buitenterras van 't Verlof  de temperatuur blijft stijgen tussen de exotische Ibiza-vibes. Kortom, in 't Verlof geniet je met al je zintuigen zonder je valiezen te moeten pakken", zegt medebestuurder Ilse. Van Hoeck steekt dan wel een handje toe in de zaak, ze blijft aan de slag als lector aan UCLL in Heverlee.

Samenwerking

't Verlof werkt samen met lokale ondernemers (bv. catering) en verenigingen. Bedrijven en organisaties kunnen in 't Verlof terecht voor onder andere hun feestjes, (info)vergaderingen, bier-en wijntastings en productvoorstellingen. Particulieren kunnen er terecht voor bijvoorbeeld trouwrecepties of een koffietafel.