rosales

Starter van de week. Zeg niet langer Pajot Begot, cafetaria van Het Koetshuis heet voortaan Rosales

ROOSDAAL - De cafetaria van Gemeenschapscentrum (GC) Het Koetshuis heropende na een lange sluiting de deuren onder een nieuwe naam. Het is er eentje geworden die duidelijk verwijst naar de gemeente Roosdaal.

Toen de concessie van het voormalige Pajot Begot enkele maanden geleden toegewezen werd aan de Op ‘t Hof Groep was er nog geen nieuwe naam bekend. Op donderdag heropende de cafetaria van GC Het Koetshuis de deuren als Rosales.

“Rosales is Latijns voor het plantengeslacht van de rozen. Een overduidelijke verwijzing naar de gemeente Roosdaal, maar ook een lichte hint naar het natuurlijke groen waarin het gemeenschapscentrum zich bevindt. Wij vonden het op alle vlakken een match” licht Laurien Dillens toe. Zij is bij de Op ’t Hof, een vennootschap die op korte tijd zeven zaken telt, grotendeels de drijvende kracht achter de creatieve input van de concepten en heeft samen met haar zus Judith de schouders onder dit project gezet.

Vergaderingen

“We gaan voor het concept van een eetcafé met onder andere 80 bieren op de kaart en een keuken die naar bistro neigt", zegt Judith. “We haken aan op het programma van de schouwburg en passen onze openingsuren en het concept ook aan, aan de vele vergaderingen en activiteiten die in en rond het gebouw plaatsvinden. De kalender voor september en oktober staat daarmee al aardig vol.”