Nieuws Vlaams Brabant Starter van de week: We Drive Your Car

Starter van de week: We Drive Your Car

Johan Houwaer van We Drive Your Car.

Starter van de week: We Drive Your Car

LEUVEN – Johan Houwaer (61) uit Leuven heeft recent zijn bedrijf We Drive Your Car opgestart. De zaak is onze starter van de week. 

Johan Houwaer heeft 19 jaar ervaring in de wereld van het vervoer. De eerste 8 jaren vervoerde hij organen, vervolgens was hij 11 jaar aan de slag in het kader van de Verhuur van Voertuigen met Bestuurder (VVB). “In deze laatste job kwam ik veel in contact met high end klanten. Vanuit die ervaring is mijn eigen zaak We Drive Your Car gegroeid”, vertelt Johan.

Privéchauffeurs 

Zoals de naam aangeeft neemt de zaakvoerder het stuur van de wagen van de klanten. “Eigenlijk zijn we privéchauffeurs van vooral drukbezette zakenmensen. Dat zijn ondernemers die geen tijd te verliezen hebben”, luidt het.  Aan gelegenheden geen gebrek om We Drive Your Car in te schakelen. Dat zegt Johan Houwaer. “CEO’s die hun vaste chauffeur moeten missen door vakantie of ziekte, het ophalen van voertuigen in opdracht van leasing-en verhuurbedrijven,  het vermijden van tijdverlies en boetes, rechterhand zijn voor een dagje shoppen, een avondje uit of we zetten de klant af op kantoor en gaan dan met zijn/haar wagen naar de garage voor onderhoud, de technische controle of een verandering van banden. Er zijn redenen genoeg om gebruik te maken van onze diensten”, klinkt het. We Drive Your Car is de klok rond beschikbaar en haalt de klant op waar die zich ook mag bevinden.

Offerte per rit

“Het gros van de klanten zijn Belgische bedrijven die internationaal actief zijn, met de nadruk op Nederland, Frankrijk, UK, Duitsland en Luxemburg”, klinkt het nog. Er wordt een offerte gemaakt per rit, wachttijden worden in rekening genomen.

Piekfijn en discreet 

Dat de Leuvense starter piekfijn voor de dag komt, is vanzelfsprekend. “Netjes in het pak, opgeblonken schoenen en ja, we dragen witte handschoenen. Het werk moet in alle omstandigheden coronaproof uitgevoerd worden”, zegt Houwaer hierover. Als belangrijkste kwaliteit haalt Johan de discretie aan. “Je hoort van alles achter in de auto, maar onder geen beding mag daar iets van naar buiten gebracht worden”, besluit Houwaer.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Zaventem
Zaventem

iGuana in Limburgse handen

ZAVENTEM - De Zaventemse archiveringsspecialist iGuana is overgenomen door de Limburgse collega's van Youston.  Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Lubbeek
Lubbeek

Familiebedrijf opent office op Ibiza

LUBBEEK – Het Lindense familiebedrijf M&T (Muylaert & Theys), leverancier van relatiegeschenken, giveaways, marketing materiaal en promotietextiel, opent in april… Lees meer