Nieuws Vlaams Brabant Stephex Group koopt manège

Stephex Group koopt manège

Stephex Group koopt manège

MEISE – Het Meisese paardenbedrijf Stephex Group van Stephan Conter heeft manège Saint-Hubert in het Antwerpse Kapellen overgenomen. Conter wil er toppaarden gaan trainen. 

De manège in Kapellen, met een oppervlakte van 13 hectare, stond al een hele tijd te koop. De huidige eigenaar, de horecafamilie Knegevitch, kocht de stallingen, binnen-en buitenpistes en eventlocaties in 1996 van de ruitersfamilie Van Paesschen. In 2000 werd het complex nog gerenoveerd.

Trainingscentrum voor toppaarden 

Conter is zinnens in het complex toppaarden te trainen. Hoeveel de Meisese ondernemer neerlegt voor de manège is niet bekend.

Stephex Group 

Stephan Conter is stichter en CEO van de Stephex Group. Behalve de organisatie van events is het bedrijf ook actief in de koop/verkoop van toppaarden. Jaarlijks verhandelt de onderneming ongeveer 100 viervoeters. Voorts is Stephex Horsetrails Europees marktleider in de uitbouw van paardentrucks. Deze knowhow en expertise wordt ook ingezet bij de uitbouw van luxueuze motorhomes. Bij de Stephex Group werken meer dan 400 mensen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.