Nieuws Vlaams Brabant Sterke sprekers op Made in Vlaams-Brabant live (1)

Sterke sprekers op Made in Vlaams-Brabant live (1)

made in vlaams brabant

Sterke sprekers op Made in Vlaams-Brabant live (1)

Made in Vlaams-Brabant gaat live op donderdag 30 maart in de gebouwen van voetbalclub Oud Heverlee Leuven (OHL) aan de Kardinaal Mercierlaan in Heverlee-Leuven. Wij presenteren u nu al de vier sprekers, in twee delen. Vandaag zijn dat Thomas Hubbuch, ceo van Tiense Suikerraffinaderij, en Jan Manssens, directeur bij Proximus.

Het is de eerste keer dat Made in Vlaams-Brabant live gaat. Stoom je onderneming klaar voor de toekomst is het motto van het netwerkevent. Wij brengen ondernemers bij elkaar voor een boeiend programma met straffe sprekers van bedrijven uit de regio.  Nadien bieden we een walking dinner met netwerkmogelijkheden aan, waar de aanwezigen duurzame zakencontacten kunnen leggen.

Thomas Hubbuch, geboren in het Duitse Bruchsal, is de ceo van Tiense Suikerraffinaderij in Tienen. Hij studeerde in 1995 af aan de universiteit van Mannheim met een diploma economische wetenschappen op zak. Zijn loopbaan begon bij Deloitte & Touche. In 1999 maakte Hubbuch zijn opwachting in de suikerwereld bij Südzucker, sinds 1989 het moederbedrijf van Tiense Suikerraffinaderij, als accountingmanager en nadien als director planning & reporting.

In 2005 verhuisde Hubbuch naar België om cfo van Tiense Suikerraffinaderij te worden. Amper een jaar later werd hij al benoemd tot ceo. De man is voorzitter van de raad van bestuur van BioWanze en van Subel, de vereniging van Belgische suikerproducenten. Hij is ook lid van de raad van bestuur van Belgian Bioethanol Association.

Jan Manssens is directeur enterprise strategy, Ggowth & innovation van Proximus in Brussel. Hij is gepassioneerd door de transformerende kracht van ict in de moderne samenleving. Manssens is een fervente voorstander van het creëren van waarde door partnerschappen en ecosystemen. Met Proximus als digital services provider werkt hij samen met zakelijke klanten, beleidsmakers en creatieve geesten om slimme oplossingen te ontwikkelen die duurzame waarden creëren.

Inschrijven voor het event kan hier. Aarzel niet want de plaatsen zijn beperkt. Tot dan!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.