Nieuws Vlaams-Brabant Stripbar, volkscafé, grill en nog 4 bedrijven in faling

Stripbar, volkscafé, grill en nog 4 bedrijven in faling

Stripbar, volkscafé, grill en nog 4 bedrijven in faling

LEUVEN/TIELT-WINGE/BERTEM/TIENEN/BOUTERSEM – De ondernemingsrechtbank van Leuven heeft 7 bedrijven failliet verklaard. Er was slecht nieuws voor onder andere een stripbar, een volkscafé en een grill restaurant. 

Curator Ilse Van De Mierop 

  • De vennootschap Top Creative, met maatschappelijke zetel aan de Haldertstraat in Tielt-Winge, is failliet verklaard. Top Creative is de vennootschap achter de  stripclub Amnesia, gevestigd op het Koningin Astridplein in Antwerpen.
  • De rechtbank heeft ook slecht nieuws voor bouwbedrijf Paul Batiment, Malendriesstraat in Boutersem.
  • Event ondersteunend bedrijf FestiTech, Kabergstraat in Tienen, is niet meer.
  • I-Hair, de vennootschap achter het gelijknamige kapsalon, gevestigd aan het Corneel Vissenakenplein in Begijnendijk, is in faling.

Curator Ludwig Stevens 

  • Lawi, de vennootschap achter grill restaurant Grill Baghdad, met vestiging aan de Diestsesteenweg in Kessel-Lo (Leuven), is failliet verklaard.
  • Het doek is gevallen over transportbedrijf D&E Transport, Schotlandstraat in Diest.
  • De deur van café Het Volkshuis langs de Tervuursesteenweg in Bertem, is gesloten. De achterliggende vennootschap is ingeschreven aan de Zellikstraat in Bekkevoort.

Het is op dit moment niet duidelijk of een of meer bovenstaande zaken al dan niet een doorstart kunnen maken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

5 falingen

ZAVENTEM/MEISE/WEZEMBEEK-OPPEM/BRUSSEL - De ondernemingsrechtbank van Brussel heeft 5 bedrijven failliet verklaard.  Lees meer