Nieuws Vlaams Brabant Supermarkt opnieuw gesloten door logistieke strop

Supermarkt opnieuw gesloten door logistieke strop

Supermarkt opnieuw gesloten door logistieke strop

KORTENBERG/SINT-GENESIUS-RODE – De Britse voedingswinkel Stonemanor, met vestigingen in Everberg en Sint-Genesius-Rode, heeft voor de tweede keer in een week de deuren moeten sluiten omdat de goederen geblokkeerd staan aan de Britse grens. Mogelijk aanstaande vrijdag gaat de zaak opnieuw open maar zeker is dat niet. 

“Het is exact hetzelfde probleem als bij de vorige keer dat we moesten sluiten”, zegt winkelmanager Ryan Pearce bij de collega’s van Het Nieuwsblad. “Door de Brexit is het bijzonder lastig om onze voorraad aan te vullen, aangezien alles tegengehouden wordt aan de Britse grens. We doen er alles aan om zo snel mogelijk te openen. In de loop van de week komt er, normaal gezien, wel wat binnen. Dus ik denk dat het wel mogelijk is om vrijdag weer te openen. Gelukkig zijn onze klanten geduldig en steunen ze ons.”

Recent moest Stonemanor voor de eerste keer in 39 jaar de deuren sluiten door de gebrekkige levering van eetwaren vanuit het Verenigd Koninkrijk. Stonemanor is enorm populair onder expats die in het Brusselse en het Leuvense wonen.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Lubbeek
Lubbeek

Familiebedrijf opent office op Ibiza

LUBBEEK – Het Lindense familiebedrijf M&T (Muylaert & Theys), leverancier van relatiegeschenken, giveaways, marketing materiaal en promotietextiel, opent in april… Lees meer