Sylvester vertelt verhalen

sylvester productionsSylvester Productions uit Wespelaar trekt vanaf vandaag met een nieuwe baseline naar buiten: ‘We tell Your story’.

“Wat we bij Sylvester doen, is het verhaal van onze klant vertellen”, zeggen Erik Hendriks en Geert Vanoverschelde. “We combineren twee kernactiviteiten: we maken televisie en filmpjes en anderzijds organiseren we events. Dat lijken dan wel sterk diverse activiteiten, maar in wezen zijn ze dat niet. Of we nu iets filmen en vertonen, of we het live laten gebeuren; het doel is hetzelfde. We willen een boodschap overbrengen, een verhaal vertellen, dat is bij elke opdracht ons streven. Daarom kiezen we ook met volle overtuiging voor onze nieuwe baseline ‘We tell Your story’.”

De afdeling audiovisueel van Sylvester kent u misschien van de recente bioscoopfilm Ay Ramon! of de fictiereeksen Kinderen van Dewindt (één)  en Crème de la Crème (VTM). Ze maken ook documentaires voor Canvas, Ketnet, één en de KRO en uiteraard ook commercieel werk.

Het team evenementen organiseert organiseert kleine en grote events, van personeelsfeesten tot de Danspromenade en de Tall Ships Races. “We zijn met Sylvester in de afgelopen jaren geëvolueerd van een huis met twee zeer performante divisies naar een state of the art crossmediaal productiehuis”, zeggen Hendriks en Vanoverschelde. ” We brengen het verhaal van mensen, merken, overheden, organisaties en bedrijven tot leven door authentieke belevingsconcepten. De kern van een goede story blijft een verhaal dat blijft hangen en enthousiast wordt naverteld.”