Nieuws Vlaams Brabant Tankstations Van Reeth voortaan onder vlag Q8

Tankstations Van Reeth voortaan onder vlag Q8

Tankstations Van Reeth voortaan onder vlag Q8

DSC_5614De vertrouwde Van Reeth tankstations dragen vanaf nu de Q8 kleuren. Het partnership is een aanzienlijke uitbreiding van het Q8-netwerk en kadert in de bredere groeistrategie van Q8 op de Belgische markt. De achttien Van Reeth tankstations, liggen voornamelijk in Vlaams-Brabant.

Van de achttien Van Reeth-stations zijn er zestien onbemand. Ze ondergingen de afgelopen weken allemaal een transformatie en dragen vanaf nu de Q8 kleuren. Q8 België breidt zijn netwerk zo verder uit tot meer dan 440 stations in België.

“Wij zijn verheugd dat we dankzij dit partnership onze groeistrategie verder kunnen uitrollen”, zegt Sven Dochez, Retail Performance & Operations Manager van Q8. “Bovendien is Van Reeth een sterke lokale speler die reeds meer dan 35 jaar actief is op de markt. Deze samenwerking laat ons toe om ons verder lokaal te verankeren, de spreiding van onze stations te vergroten en ons bestaande netwerk in de regio Vlaams-Brabant aan te vullen. ”

Ook bij de familie Van Reeth zien ze voordelen. “Dankzij deze samenwerking kunnen onze klanten vanaf nu mee genieten van alle voordelen dat tanken bij Q8 biedt”, zegt Johan Van Reeth. “Denk aan een scherpe prijs, het verzamelen van plus-punten, speciale kortingsacties. Bovendien kunnen ook klanten die een Q8 Liberty-kaart hebben, de oplossing van Q8 voor professionele gebruikers, vanaf nu ook terecht op onze Van Reeth tankstations.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.