failliet

Taxibedrijven, carwash, bouwfirma en resto failliet

LIEDEKERKE/PEPINGEN/ZEMST/ZAVENTEM/DILBEEK/BRUSSEL/ANDERLECHT - De Nederlandstalige ondernemingsrechtbank van Brussel heeft 9 faillissementen uitgesproken. 

1.Aan de Eikstraat in Pepingen is het doek gevallen over de zaak van houtbewerker Albert Josse. Curator Dorien Avaux is aangesteld door de ondernemingsrechtbank van Brussel.

2.Lamy Group, Excelsiorlaan in Zaventem, is in faling. De Lamy Group was actief in taxi-en vervoersdiensten. Curator Jacques Arnauts-Smeets zal de boeken nakijken.

3.De faling is ook uitgesproken voor car wash TBA Forever, Petrus Bayensstraat in Groot-Bijgaarden (Dilbeek). Curator Dorien Avaux is op de zaak gezet.

4.De ondernemingsrechtbank had slecht nieuws voor granen-en zadenteler Frans Penninckx, Jacob Jordaenslaan in Zemst. Jacques Arnauts-Smeets is door de rechtbank aangesteld als curator.

5.Mobilitybedrijf Freel, Sinter Goedelevoorplein in Brussel, is failliet. Het bedrijf was onder andere actief met de verhuur van e-bikes en e-scooters. Arnauts-Smeets is de aangestelde curator.

6.Aan de Brogniezstraat in Anderlecht heeft het bedrijf Roosem de activiteiten gestopt. Roosem is een voedingswinkel met vestiging in het Antwerpse.  Curator Dorien Avaux is aan zet.

7.Taxibedrijf Clever Way, Hoogstraat in Zaventem, is in faling. Jacques Arnauts-Smeets is aangesteld als curator.

8.Restaurant La Romana, Visverkopersstraat in Laken, heropent de deuren niet meer. Dorien Avaux zal nagaan wat er nog kan gerecupereerd worden.

9.Bouwbedrijf Couck, Vijfhoekstraat in Liedekerke, is failliet. Curator Dorien Avaux zal de boeken nakijken.