team lewis verhuis

Team Lewis verhuist naar nieuw kantoor in Zaventem

PR- en marketingbureau Team Lewis heeft net een verhuis achter de rug. Recent namen ze hun intrek in Workways, een onlangs gerenoveerde kantoorruimte in Zaventem. De verhuis weerspiegelt naar eigen zeggen hun ambitie om toekomstige groei te stimuleren.

Naast werkruimte heeft Workways verschillende troeven te bieden, aldus Team Lewis. "Met een fitnessruimte, biljartzaal, PlayStation-kamer, levensgroot schaakspel, danszaal en tropische tuin biedt het nieuwe kantoor verschillende vrijetijdsmogelijkheden. Samen dragen deze elementen bij aan een unieke dynamiek die niet alleen de creativiteit aanscherpt, maar ook de flexibiliteit op de werkvloer bevordert."

Vanop die werkvloer zal Team Lewis dus vanaf nu haar diensten op gebied van marketing, PR en storytelling aanbieden.

“De afgelopen jaren hebben we met toewijding en passie een gevarieerd en indrukwekkend klantenbestand opgebouwd”, zegt managing director Delphine De Pauw. “Ons doel is actief te investeren in nieuwe diensten en voortdurend het beste werk te leveren, zonder daarbij de eigenheid van ons team te verliezen. De nieuwe kantoren, zowel in Antwerpen als Zaventem, geven een enorme boost aan de sfeer binnen het team. Op deze moderne locaties kunnen we vol trots klanten en partners verwelkomen voor bruisende brainstormsessies, creatieve PR-meetings of corporate messaging workshops. Ik kijk uit naar wat de toekomst in petto heeft.”