Nieuws Vlaams-Brabant Technologiebedrijven dingen om gunsten van laatstejaarsstudenten

Technologiebedrijven dingen om gunsten van laatstejaarsstudenten

Technologiebedrijven dingen om gunsten van laatstejaarsstudenten

Een jobbeurs voor studenten van de Associatie KU Leuven lokte donderdag zomaar eventjes 235 technologiebedrijven. Die dingen nu al resoluut om de gunsten van de laatstejaarsstudenten. Studenten van KU Leuven en Thomas More liggen goed in de markt.

Jaarlijkse wordt op campus De Nayer in Sint-Katelijne-Waver een jobbeurs technologie, ict en engineering gehouden. Honderden bedrijven willen er studenten overtuigen om op het einde van het jaar voor hen te kiezen.

“Met 235 bedrijven beleefde de jobbeurs een recordeditie”, zegt Martine Taeymans, communicatiedirectrice van Thomas More. Die hogeschool behoort tot de de Associatie KU Leuven. “Samen hebben de bedrijven honderden vacatures en stageplaatsen in de aanbieding. De gezochte profielen zijn zeer divers: ingenieurs, onderzoekers, it-mensen en technisch-commerciële  medewerkers.”

In juni studeren op de campussen van KU Leuven en Thomas More opnieuw meer dan duizend bachelor- en masterstudenten in technologische richtingen af.

“De technologische vooruitgang gaat razendsnel. Maar het zijn de talentvolle en gemotiveerde medewerkers waarmee onze ondernemingen uiteindelijk het verschil kunnen maken”, zegt Frank Beckx van de federatie Essenscia Vlaanderen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.