The Fashion Store Algemeen beeld Foto: AF

The Fashion Store wil fors uitbreiden van 21 naar 50 filialen

The Fashion Store koestert uitbreidingsplannen. Enerzijds tovert de retailketen de (oudere) filialen om volgens een volledig nieuw concept, namelijk ‘boetiek experience’. Anderzijds wil The Fashion Store de komende vijf jaar uitbreiden van 21 naar 50 filialen.

The Fashion Store Veerle opende vrijdag als eerste winkel met het vernieuwde concept de deuren. Het Laakdalse filiaal bleef drie maanden dicht voor een totale renovatie. “Drie maanden is lang, maar die periode hadden we echt wel nodig. Het was zelfs nog een race tegen de klok om de openingsdatum te halen”, verklapt general manager Mayke Nooteboom. “De winkel hier in Laakdal is met 1.500 vierkante meter een van de grote van onze 21 filialen. De winkel ging open in 2006 en het interieur was volledig wit.”

“Van die uniforme look en feel zijn we volledig afgestapt”, aldus nog Mayke Nooteboom. “Dankzij de volledige renovatie is de vernieuwde winkel nu volledig gericht op boetiek experience. Het interieur bestaat uit verschillende werelden, met bijpassende collecties. Volledig nieuw is de ‘Curvy Corner’. Daarmee willen we body positivity promoten. Met de Curvy Corner bieden we op één plaats alle merken aan die gespecialiseerd zijn in kleding van maat 42 tot maat 48.”

The Fashion Store heeft momenteel 21 filialen in onder meer ook Aarschot, Grimbergen en Lennik,. De retailer wil dat aantal binnenkort fors opdrijven. “We willen de komende vijf jaar inderdaad uitbreiden van 21 naar 50 filialen”, meldt Mayke Nooteboom nog. “Met die expansieplannen varen we in de retailsector lijnrecht tegen de stroom in. Steeds meer winkels sluiten de deuren, terwijl wij net fors gaan uitbreiden. Dat zal niet op heel korte termijn gebeuren, maar zo ziet ons vijfjarenplan er wel uit.”

https://www.thefashionstore.be