Nieuws Vlaams-Brabant Thee met een verhaal evolueert tot Belgisch theemerk

Thee met een verhaal evolueert tot Belgisch theemerk

Thee met een verhaal evolueert tot Belgisch theemerk

Thee met een verhaal, de zaak van de Aarschotse theesommelier Jessica Van Humbeeck, evolueert tot een Belgisch theemerk. De winkels in Aarschot en Oostende worden concept stores en het B2B-concept Tea@Work wordt uitgebouwd. 

Jessica Van Humbeeck, beloftevolle onderneemster van Vlaams-Brabant, heeft met volle teugen genoten van het finalefeestje van de Womed Awards in Brussel woensdagavond. “Het was een hele speciale ervaring”, vertelt Jess. “Zelfs de beloftevolle onderneemsters van de provincies die niet hebben gewonnen, hebben een korte meet en greet gehad met Koningin Mathilde. Zij is zo’n innemende vrouw die je toch wel dat extra zetje geeft.”

Tea@Work 

Tijdens het maandenlange traject dat Jess rond de Belofte van het jaar doorliep, via de organiserende vereniging Markant, heeft ze enkele belangrijke beslissingen genomen om Thee met een Verhaal op een andere manier uit te bouwen. “Op mijn manier dan.  Wij zijn niet langer dat Aarschots, klein theewinkeltje. We zijn een Belgisch theemerk, dat staat voor puurheid, authenticiteit en vooral genieten! Onze winkels in Oostende en Aarschot worden concept stores, waar je terecht kunt voor allerhande theebeleving, in zeer ruime zin van het woord. En we lanceren ook Tea@Work, want wij willen ook graag lekkere thee op de werkvloer, met bijbehorende workshops”, legt Jess uit. Voorts bracht Jess ook het boek “But first, tea” uit en presenteert ze  het programma Thee met een verhaal op Eclips TV.

 

 

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.