Nieuws Vlaams-Brabant Thee met een Verhaal sluit…om te groeien

Thee met een Verhaal sluit…om te groeien

Thee met een Verhaal sluit…om te groeien

AARSCHOT – Thee met een Verhaal, het theemerk van bezieler Jessica Van Humbeeck, sluit eind augustus de winkel in Aarschot. “Om te groeien”, vertelt Jessica, Beloftevolle Onderneemster Vlaams-Brabant 2018. Van Humbeeck kondigt twee nieuwe projecten aan: The British School of Etiquette en Secret Sparkles. 

Thee met een Verhaal sluit de winkel in Aarschot. Dat laat bezieler Jessica Van Humbeeck weten. “Maar de sluiting is zeker niet het einde van ons mooie theeverhaal”, vertelt Van Humbeeck. “We hebben fantastische jaren beleefd in het mooie Aarschot, maar we merken dat onze klanten meer op zoek zijn naar workshops op locatie en naar persoonlijk advies. Niet alleen in Aarschot, maar in heel Vlaanderen. En ik kan helaas niet op meer dan één plek tegelijk zijn. Daarom hebben wij beslist om de vestiging van Aarschot te sluiten, en volop te gaan voor onze webshop en meer workshops op locatie.”

Minder thee, meer verhaal 

Het team van Jessica zet een stapje terug om beter te groeien en ook om nieuwe horizonten te verkennen. “We zijn volop bezig met een re-style van het assortiment en werken aan twee nieuwe projecten, die vanuit Thee met een Verhaal gegroeid zijn. Het is tijd voor een beetje minder thee, en terug wat meer verhaal in mijn leven, En daarbij ook wat meer tijd voor mijn gezin, een betere work-life blend, zeg maar”, weet de onderneemster.

The British School of Etiquette 

Een van die nieuwe projecten is The British School of Etiquette. “In het aanbod zullen tal van workshops zitten voor zowel particulieren als bedrijven, om zo de beste versie van jezelf naar boven te halen. Denk hierbij aan “The Polished Professional”, “Lady Etiquette”, “etiquette voor kinderen”, maar ook samenwerkingen met verschillende professionals voor bijvoorbeeld workshops “Public Speaking” en zo veel meer. Met Stefanie Van Moen, van Vox Consult, halen we daarmee al een eerste topper als spreker binnen. Vanaf september worden de eerste workshops georganiseerd”, klinkt het.

Secret Sparkles

Jessica is gediplomeerd (zakelijk) vertaler-tolk, en ze deed al ervaring op als copywriter. Haar pen begon weer luidkeels te roepen. Ze moest weer aan het schrijven en vertalen. “Het schrijven van mijn boek en blog was blijkbaar niet voldoende. Schrijversbloed kruipt waar het niet gaan kan,” vertelt Jessica, “ik wil ook de digitale verhalen schrijven van andere ondernemers die volop met hun passie bezig zijn en eigenlijk geen tijd en zin hebben voor hun teksten, sociale media en dergelijke.” Daarbij krijgt ze de hulp van haar medewerkster bij Thee met een Verhaal, Sandrien Simons. “Sandrien is een ondernemende jongedame met veel potentieel. Toen ze vorig jaar afstudeerde en bij ons solliciteerde als mijn assistente, voelde ik al dat er veel meer in haar zat. Vanuit haar kennis van sociale media, online marketing en communicatie, hebben we de krachten gebundeld en Secret Sparkles opgericht. Secret Sparkles is een jong en fris marketing- en communicatiebureau dat zich richt op ambitieuze en authentieke ondernemers. Wij willen als het ware een vleugje Secret Sparkles over deze ondernemers hun communicatie strooien”, besluit Jessica.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.