Nieuws Vlaams Brabant Thomas Van Rompuy naar Degroof Petercam

Thomas Van Rompuy naar Degroof Petercam

Thomas Van Rompuy naar Degroof Petercam

foto_thomasThomas Van Rompuy, Directeur Strategie en Communicatie van Febelfin verlaat de federatie en gaat vanaf maart aan de slag als ‘Senior executive advisor’ bij de nieuwe fusiebank Degroof Petercam.

Van Rompuy heeft een master in beleidseconomie en een master in politieke wetenschappen,  beiden aan de KU Leuven. Hij werkte voordien bij consultancy bedrijf Akkanto en de Federale Overheidsdienst Economie.

Van Rompuy zal enerzijds de bank bijstaan in haar media en stakeholdersrelaties vanuit zijn rol binnen externe communicatie en anderzijds zijn expertise ten dienste stellen van de Macro research.

“Thomas verlaat Febelfin na bijna vier jaar waar hij opklom tot de hoge directie van de federatie in de post-financiële crisis periode”, zegt Michel Vermaerke, Gedelegeerd bestuurder van Febelfin. “Febelfin houdt eraan hem te danken voor zijn persoonlijke inzet en bijzondere bijdrage aan de positiebepaling van onze sectorfederatie. Het is altijd jammer een talent zoals Thomas te zien vertrekken maar het toont ook de mogelijkheden van een sectorfederatie om potentieel te laten ontluiken.”

“Ik verlaat Febelfin in volle verstandhouding en ben dankbaar voor de vele professionele kansen en doorgroeimogelijkheden welke mij geboden zijn”, zegt Van Rompuy. “Deze nieuwe stap biedt de mogelijkheid om ervaring op te doen op hoog niveau binnen een financiële instelling. Degroof Petercam dient zich aan als een ambitieuze onderneming met beslissingscentrum in België en een sterke marktpositie.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Zaventem
Zaventem

Fransen nemen Zaventems bedrijf over

ZAVENTEM -  Het Zaventemse DigitalScaler is overgenomen door het Franse Wemanity, marktleider in klantgerichte digitale en agile transformaties, Door deze… Lees meer