Nieuws Vlaams-Brabant Tim Van Roy vervoegt directiecomité Voka – KvK Vlaams-Brabant

Tim Van Roy vervoegt directiecomité Voka – KvK Vlaams-Brabant

Tim Van Roy vervoegt het directiecomité van Voka-KvK Vlaams-Brabant. Foto: Voka

Tim Van Roy vervoegt directiecomité Voka – KvK Vlaams-Brabant

LEUVEN – Het directiecomité van Voka – KvK Vlaams-Brabant is vanaf vandaag een lid rijker. Tim Van Roy neemt de functie van manager financiën op zich.

Tim Van Roy heeft een brede ervaring binnen de financiële wereld. De voorbije jaren was hij actief bij Ernst&Young binnen de domeinen van tax en legal. Voordien was hij 6 jaar actief in verschillende rollen bij FOD Financiën. Hij is daarnaast ook gastdocent aan verschillende universiteiten en hogescholen. Als manager financiën zal Tim Van Roy zijn team, Voka – KvK Vlaams-Brabant en haar leden adviseren rond de financiële en fiscale uitdagingen van vandaag en morgen.

“Mijn ervaring binnen het brede kader van financiën, fiscaliteit en innovatie zowel in een organisatie als bij het begeleiden van ondernemingen komen samen in een nieuwe functie”, aldus Tim Van Roy. “In mijn carrière was het steeds een mix van financiële kennis en de meer organisatie-ondersteunende en coachende rollen. Die beide expertises zal ik zowel voor Voka – KvK Vlaams-Brabant als haar leden kunnen inzetten. Ik kijk er naar uit om als manager financiën bij Voka – KvK Vlaams-Brabant, samen met mijn team, ondernemingen in alle fases van hun ondernemerschap te ondersteunen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.