Nieuws Vlaams Brabant Tip Top Print verzet zich tegen afsluiten van toegang langs A12

Tip Top Print verzet zich tegen afsluiten van toegang langs A12

Tip Top Print verzet zich tegen afsluiten van toegang langs A12

tiptopprintDat er zich langs de A12-autoweg in Vlaams-Brabant levensgevaarlijke en ongeoorloofde toestanden voordoen met gevaarlijke op- en afritten werd de jongste tijd enkele keren pijnlijk duidelijk. Voor bedrijven kunnen die wel beslissend zijn voor hun voortbestaan. Dat maakte de bedrijfsleider van textieldrukkerij Tip Top Print in Meise dinsdag duidelijk met een protestactie.

Langs de A12 wordt een gracht gegraven om te voorkomen dat auto’s nog rechtstreeks vanop de autoweg straten kunnen inrijden. De bedrijfsleider van textieldrukkerij Tip Top Print ter hoogte van de Papenboskant is het niet eens met het afsluiten van de op- en afritten. Dat liet hij dinsdag duidelijk merken door een vrachtwagen van het Agentschap Wegen en Verkeer klem te rijden.

Die camion was zonder toestemming het bedrijfsterrein opgereden om de werken uit te voeren. De werknemer van Wegen en Verkeer werd geblokkeerd. “Dit was voor onze klanten een gemakkelijke toegang tot ons bedrijf. We vrezen dat we extreem veel klanten gaan verliezen als deze toegang wordt afgesloten”, zegt Andy Van Haesendonck van Tip Top Print.

Al heel wat kleine op- en afritten langs de A12 werden de voorbije maanden gesloten omdat ze te gevaarlijk zijn. Er werden al betonblokken en een vangrail geplaatst. Helaas zonder effect: roekeloze autobestuurders omzeilden om de haverklap de versperringen. Een gracht bleek het enige resterende alternatief. Chauffeurs zonder enige verantwoordelijkheidszin zijn dus de boosdoeners. Niet het Agentschap Wegen en Verkeer.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Asse, Halle
Asse

5 falingen

OPWIJK/ASSE/WEMMEL/VORST/HALLE - De ondernemingsrechtbank van Brussel heeft 4 bedrijven en een vzw failliet verklaard.  Lees meer