Tobania bouwt nieuwe site voor gemeente Londerzeel

londerzeelDe gemeente Londerzeel lanceerde onlangs haar nieuwe website. Die werd gebouwd door Tobania uit Strombeek-Bever, het bedrijf gebruikte daarvoor zijn eigen CMS eGo.

"Deze gebruiksvriendelijke en duidelijke website biedt bezoekers de juiste informatie in slechts een paar klikken, alles op één webiste:www.londerzeel.be", zegt Tommy Goffin van Tobania."Het is een gezamenlijke website van de gemeentelijke en OCMW. Daardoor kunnen we  samen met die diensten werken aan een verdere digitalisering van de dienstverlening.e

De nieuwe website wordt gekenmerkt door een nieuwe heldere lay-out die mobiel vriendelijk is. Binnen de site is er een website voor de jeugd (jeugd.londerzeel.be) en een extranet voor het College van burgemeester en schepenen en voor de raadsleden. "Dankzij eGo, hadden we de mogelijkheid om een nog beter e-loket te integreren", zegt Goffin. "Bezoekers van de website kunnen nu gemakkelijker meer aanvragen en meldingen online versturen"

"Dankzij de gebruiksvriendelijke CMS eGo4, hebben onze medewerkers nu een uitstekend hulpmiddel om de website te onderhouden", zegt burgemeester Jozef De Borger van Londerzeel."Bovendien kunnen we altijd rekenen op de klantvriendelijke ondersteuning van Tobania."

"De website van de gemeente Londerzeel zal continu evolueren", zegt Goffin. "In een tweede fase zullen we een intranet voor de medewerkers van de gemeente ontwikkelen. Verder worden ook de websites van de scholen en De Academie gerestyled."