Nieuws Vlaams Brabant Toeristische award voor personeel van luchthaven in Zaventem

Toeristische award voor personeel van luchthaven in Zaventem

Toeristische award voor personeel van luchthaven in Zaventem

Het personeel van Brussels Airport heeft woensdagavond de Gouden Vakantiemaker gewonnen. Dat is de belangrijkste award die Toerisme Vlaanderen om de twee jaar uitreikt. De prijs is bedoeld als erkenning voor alle mensen die op de luchthaven van Zaventem werken.

Meer dan 500 professionals uit de toeristische sector in Vlaanderen en Brussel waren woensdagavond aanwezig op de meeting van Toerisme Vlaanderen in Antwerpen. Hoogtepunt van de avond was de tweejaarlijkse uitreiking van de Toerisme Vlaanderen awards voor verdienstelijke toeristische projecten en personen.

“We ontvingen in totaal meer dan honderd dossiers voor de awards. Gezien het hoge niveau was het voor de expertenjury (Jan Buytaert, Anne Cornut, Liset Hamblok, Diane Dockx en Peter De Wilde) geen eenvoudige taak om een keuze maken. Na uitgebreid wikken en wegen nomineerde de jury dertien finalisten per categorie”, zegt Toerisme Vlaanderen.

De meest prestigieuze award, de Gouden Vakantiemaker, gaat in deze editie naar iedereen die dag in dag uit op Brussels Airport werkt. De jury loofde de luchthavengemeenschap voor zijn veerkracht, vastberadenheid en samenhorigheid. “Dankzij deze mensen was onze belangrijkste internationale toegangspoort enkele maanden na de gebeurtenissen van 22 maart 2016 al opnieuw volledig operationeel.”

“Onder het leiderschap van ceo Arnauld Feist zorgden zij ervoor dat de levensader van het internationaal toerisme naar België en Vlaanderen binnen de kortste termijnen hersteld werd. Brussels Airport speelt een sleutelrol in het economisch succes van de toeristische industrie en internationale instroom in Vlaanderen.”

Het personeel ontving de prijs uit handen van Vlaams minister van Toerisme Ben Weyts (N-VA).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.