Top Employers zijn gekend

top employerOnder meer Danone uit Rotselaar, CSC uit Zaventem, het UZ Leuven en de KU Leuven zijn voor 2015 gecertifieerd als Top Employers. Die titel krijgen bedrijven pas als ze voldoen aan de criteria van het Top Employers Institute.

Het Top Employers Institute certificeert wereldwijd de arbeidsomstandigheden die werkgevers creëren voor hun medewerkers.  Aan de hand van een uitgebreid HR Best Practices-onderzoek analyseert het instituut de HR-omgeving van een organisatie: strategie, beleidsimplementatie, monitoring en communicatie van de arbeidsvoorwaarden. De bedrijven die voldoen aan de vereiste internationale normen ontvangen het certificaat van Top Employer.

Samantha Crous, regionaal directeur Benelux voor het Top Employers Institute: “Optimale werkomstandigheden zorgen ervoor dat werknemers zich zowel op persoonlijk als professioneel vlak kunnen ontwikkelen. Ons grondig onderzoek heeft aangetoond dat KU Leuven een uitstekende werkomgeving biedt en een brede waaier aan creatieve initiatieven voorstelt, van secundaire arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden tot goed doordacht performance managementprogramma’s die uitstekend aansluiten op de bedrijfscultuur.”