Schermafbeelding 2024-07-04 om 17.53.54

Transitie-Partners wordt Ameleo

Transitie-Partners neemt namen met SBB, dat het bedrijf in 2022 overnam, een stap richting vernieuwing. Met een naamsverandering, nieuwe branding en vernieuwde toekomstplannen gaat de Leuvense KMO-accountant vanaf nu verder als Ameleo.

“De tijd dat een ondernemer bij zijn accountant aanklopte, enkel voor de cijfers, is al lang voorbij. De accountant is hoe langer hoe meer de vertrouwenspersoon bij wie de ondernemer terechtkan voor alle vragen die te maken hebben met het leven van zijn onderneming. Ook krijgen we meer vragen naar de kwalitatieve verbetering van de onderneming. Dankzij de inhoudelijke aanpak van Ameleo, kunnen we onze SBB-klanten een extra service aanbieden”, zegt SBB-CEO Raf Doms.

De ambitie is dat Ameleo – powered by SBB – de voorkeurspartij in Vlaanderen wordt voor de familiale KMO voor strategie-, organisatie- en cultuurontwikkeling of gewoon als klankbord.

“SBB heeft kantoren over heel Vlaanderen. Om zoveel mogelijk klanten de service te kunnen bieden, willen we op relatief korte termijn opschalen naar 15 Ameleo-consultants, verdeeld over drie hubs in Vlaanderen, want we vinden het belangrijk om dicht bij onze klanten te staan, ook in fysieke nabijheid”, besluit Dom.