Trevi neemt sectorgenoot React Immo over

VILVOORDE - Trevi, dat deel uitmaakt van de Emeria-groep, neemt React Immo over. De overname omvat kantoren in Gent, Liedekerke, Vilvoorde, Antwerpen en Knokke en zeven makelaars. Het bedrijf gelooft dat schaalvergroting cruciaal is voor een vastgoedspeler om zijn positie op de Belgische vastgoedmarkt te verankeren.

Trevi neemt drie React Immo-kantoren over, namelijk in Gent, Liedekerke en Vilvoorde. React’s vastgoedactiviteiten in Antwerpen en Knokke worden voortaan uitgevoerd vanuit het Trevi-kantoor in Gent.

"De nieuwe kantoren zorgen voor een verdere versterking van het Trevi-netwerk. Hoe meer kantoren we hebben, verspreid oer het Belgische grondgebied, hoe meer uitwisseling van kennis en expertise en dus samenwerking er zal zijn tussen de verschillende kantoren", zegt managing director Kim Ruysen.

LEES OOK. Trevi en OP bundelen krachten

Naast de kantoren en activiteiten in huur en verkoop heeft het bedrijf ook zeven makelaars overgenomen. Zij zullen, net zoals de andere makelaars van Trevi, doorheen het jaar verschillende opleidingen krijgen. In totaal werken er zeven makelaars in Gent, drie in Liedekerke en twee in Vilvoorde.

Drie tot vier kantoren per provincie

Volgens Trevi is schaalvergroting cruciaal voor een vastgoedspeler. "De consolidatie op de Belgische vastgoedmarkt blijft toenemen. Steeds meer kleine immokantoren worden opgeslorpt door grotere netwerken van vastgoedkantoren, die op die manier steeds groter worden", verklaart Ruysen. "Het is belangrijk dat ook wij blijven mikken op verdere groei."

In de toekomst wil de vastgoedmakelaar drie tot vier kantoren hebben per provincie. "Deze drie kantoren geven alvast een mooie boost aan onze verdere groei", concludeert Ruysen.