Nieuws Vlaams Brabant Trust Me nieuwkomer onder kerktoren

Trust Me nieuwkomer onder kerktoren

Trust Me nieuwkomer onder kerktoren

BEGIJNENDIJK – In het centrum van Begijnendijk is maandag de nieuwe vestiging van schoonheidsinstituut Trust Me geopend. Trust Me was voordien gevestigd in Heist-op-den-Berg en heette Originail. 

Na de verhuizing is schoonheidsinstituut “Trust Me” verdubbeld in oppervlakte. “Bovendien hebben we hier vlakbij een parking en beschikken we over een extra cabine, op de vorige locatie hadden we er twee, nu drie. Zo kunnen er 3 specialistes aan de slag, terwijl ikzelf ook bij 6 collega’s op verplaatsing mijn diensten aanbied”, zegt medezaakvoerster Loremie Lesage (34). Samen met Sanne Coekaerts (27) baat de dertiger al 2 jaar  het schoonheidsinstituut uit, daarvoor was ze alleen actief in de zaak.

Tikkeltje meer 

“Wij zijn een schoonheidsinstituut met dat tikkeltje meer. Hoe specifieker onze specialisaties, hoe beter voor de klant. Niet iedereen kan alles immers even goed. Wij zetten meer in op verbeterende behandelingen in plaats van op dagdagelijkse behandelingen”, zegt Sanne Coekaerts. Sanne doet manicure, pedicure, microneedling en huidverbetering. Loremie specialiseert zich in semi-permanente make-up.

Tania Dexters 

Voor de inkleding van Trust Me deed het duo een beroep op Tania Dexters: “Ik inspireer mensen en was al met interieurinrichting bezig in het buitenland”, zegt Dexters. “België was niet het plan, maar intussen richtte ik ook in Schilde al een appartement en villa in. ‘Trust Me’ is mijn eerste professioneel project, een uitdaging. De dames wisten waar ze heen wilden, maar hadden iemand nodig die alles samenbracht.” Het resultaat is huiselijk en dromerig, maar bovenal professioneel.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Zaventem
Zaventem

Fransen nemen Zaventems bedrijf over

ZAVENTEM -  Het Zaventemse DigitalScaler is overgenomen door het Franse Wemanity, marktleider in klantgerichte digitale en agile transformaties, Door deze… Lees meer