Tuin der Wellness opent de deuren

FredericenPatriciaVrijdag 13 februari, de dag voor Valentijn, opent Tuin der Wellness in Huldenberg officieel de deuren.

De uitbaters van Tuin der Wellness, Frederic en Patricia, nodigen iedereen uit voor een glaasje, een hapje en een eerste blik op het nieuwe wellnesscomplex. Voor het koppel uit Huldenberg gaat met de opening van hun nieuwe wellnesscomplex eindelijk een droom in vervulling . “We genieten zelf graag van het leven en daarom zijn we bijzonder blij dat we Tuin der Wellness voortaan iedereen de kans kunnen geven om zelf even te ontsnappen aan de dagelijkse stress van het leven”, zegt Patricia. “We wilden ruimte maken voor rust en tijd en nu het complex volledig af is, ben ik ervan overtuigd dat we daar helemaal in geslaagd zijn.”
Tuin der Wellness biedt de gasten tal van mogelijkheden om te ontspannen en te relaxen. Er is een gezellige rustruimte met een sfeerhaard. U kan zweten in de sauna of hamman en op krachten komen op de infraroodbanken. Een binnen- en buitendouche en een zwemspa brengen verkoeling. Naast de wellnessfaciliteiten kunnen de gasten ook genieten van warme en koude hapjes en drankjes en op bestelling is er ook ontbijt.
De officiële opening vindt plaats op vrijdag 13 februari van 19 tot 21 uur. Tuin der Wellness ligt aan de Breembosstraat 27 in Huldenberg.