Nieuws Vlaams Brabant Twee Vlaams-Brabantse bedrijven bij de best beoordeelde van België

Twee Vlaams-Brabantse bedrijven bij de best beoordeelde van België

Twee Vlaams-Brabantse bedrijven bij de best beoordeelde van België

colruytGlassdoor pakt uit met een top tien van best beoordeelde bedrijven in België. Vlaams-Brabant scoort meer dan goed met twee vertegenwoordigers: Deloitte uit Diegem (Machelen) en Colruyt Group uit Halle. De awards over tevredenheid komen voor de verandering van werknemers.

Glassdoor heeft voor het eerst een top tien van best beoordeelde bedrijven in ons land samengesteld (https://nl.glassdoor.be/index.htm). “Het lijstje is samengesteld op basis van alle reviews in België tot 27 juni van dit jaar bij bedrijven met minimaal twintig beoordelingen”, zegt Lisa Nederveen, partnershipsmanager bij Glassdoor.

Op basis van feedback die de voorbije jaren door Belgische werknemers werd gedeeld, past Glassdoor het bedrijfseigen algoritme toe op de afzonderlijke awardcategorieën. Als onderdeel van het algoritme neemt Glassdoor de kwaliteit, de hoeveelheid en de consistentie van reviews in overweging.”

“In tegenstelling tot veel werkgeversawards, waarvoor bedrijven zichzelf moeten nomineren, zijn de awards van Glassdoor voor werknemerstevredenheid uitsluitend gebaseerd op feedback van het personeel.”

Detailhandel in voeding Colruyt Group staat op een vijfde plaats, met een rating van 4,3. Het accountancy- en consultingbedrijf Deloitte, met hoofdzetel in Diegem en een belangrijke afdeling in Leuven, haalt plaats negen met een waarderingscijfer van 4.

Andere hoog gerangschikte bedrijven met regionale afdelingen in Vlaams-Brabant zijn Familiehulp (Leuven, tweede plaats) en het Wit-Gele Kruis (Lubbeek, vierde plaats).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Diest
Diest

Ondernemers bundelen krachten

DIEST/PELT - Mia Haesevoets, zaakvoerster van het Diestse Aimbizz, gaat haar kennis en ervaring koppelen aan Q-Academy, onderdeel van de… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.