Nieuws Vlaams Brabant Tweede editie Bloggers UTD in aantocht

Tweede editie Bloggers UTD in aantocht

Tweede editie Bloggers UTD in aantocht

sound-of-cDe voorbereidingen voor het toeristische blogevenement van communicatiebureau Sound of C uit Scherpenheuvel-Zichem zijn volop aan de gang. Op 4 februari strijkt Bloggers UTD the travel gathering voor de tweede keer neer in Brussel.

“Op het evenement worden alle reis- en lifestylebloggers in België uitgenodigd om face to face kennis te maken met toeristische organisaties”, zegt zaakvoerder Jo Thuys. “Dit om hun netwerk uit te breiden en toekomstige samenwerkingen te bespreken. Daarnaast komen ook enkele gerenommeerde bloggers uit het buitenland aan het woord.”

De eerste partners voor het evenement hebben getekend. “De reis- en lifestylebloggers kunnen kennismaken met de toeristische diensten van Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Kroatië, Frankrijk, Ibiza, Benidorm en Brussel. Daarnaast zijn ook campingspecialist Vacansoleil en autoverhuurder Sunny Cars van de partij.”

Op het evenement staan netwerken en contacten leggen centraal. Daarnaast zal een aantal internationaal gerenommeerde sprekers de nodige inspiratie bieden om succesvolle blogcampagnes op te zetten.

Ook de locatie is bekend. “Net als vorig jaar zal het evenement in Hotel Bloom in Brussel plaatsvinden. Bloom vernieuwde zopas zijn eventfaciliteiten en beschikt momenteel over de hipste en meest geavanceerde eventlocatie van Brussel.”

Meer informatie en al bevestigde partners op www.bloggersutd.be.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Lubbeek
Lubbeek

Familiebedrijf opent office op Ibiza

LUBBEEK – Het Lindense familiebedrijf M&T (Muylaert & Theys), leverancier van relatiegeschenken, giveaways, marketing materiaal en promotietextiel, opent in april… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.