Nieuws Vlaams-Brabant Tweede keer, goede keer? Thierry en Nancy verkopen frituur

Tweede keer, goede keer? Thierry en Nancy verkopen frituur

Tweede keer, goede keer? Thierry en Nancy verkopen frituur

STEENOKKERZEEL – Thierry Van Mol en Nancy Prins, zaakvoerders van frituur Caine aan de Kortenbergsesteenweg in Steenokkerzeel, verkopen hun frituur. Ze hopen snel een valabele overnemer te vinden nadat een eerdere poging om te verkopen op een sisser afliep. 

Omdat zoon Caine Van Mol eerder besliste om zijn wielercarrière verder te zetten, de 26-jarige wielrenner rijdt momenteel bij Vetrapo B close, hebben zaakvoerders Thierry Van Mol en Nancy Prins beslist hun frituur aan de Kortenbergsesteenweg in Steenokkerzeel van de hand te doen. “Behalve dat we door de wielercarrière van Caine geen opvolger hebben kampt mijn partner Nancy ook met medische uitdagingen”, legt Thierry Van Mol de stopzetting van de uitbating uit.

Werkaanbiedingen 

Thierry is al bijna 25 jaar aan de slag als friturist. “We zijn destijds begonnen met ’t Friethuis aan de Haachtsesteenweg in Kampenhout. Nadat we die zaak in 2010 overgelaten hebben aan Glenn Goovaerts zijn we gestart met frituur Caine. Al die jaren heb ik het werk leuk gevonden maar de omstandigheden in acht genomen is het tijd om ermee te stoppen. Intussen heb ik al verschillende werkaanbiedingen gekregen waardoor de kans reëel is dat ik als bediende aan de slag ga”, zegt Thierry nog.

Garanties 

Aanvankelijk wilde het koppel dit najaar stoppen maar de overname van de frituur laat op zich wachten. “We hadden een goede kandidaat maar uiteindelijk is de overname op een sisser afgelopen omdat die persoon de financiering niet rond kreeg. Nu hopen we er snel uit te geraken. Deze week zien we al drie geïnteresseerde partijen onder wie enkelen die al ervaring hebben in de sector. Om ongemakkelijke toestanden zoals met de eerdere kandidaat te voorkomen gaan we dit keer anders tewerk. Diegene die als eerste de nodige garanties op tafel kan leggen, haalt de frituur binnen”, besluit Thierry.

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.