Nieuws Vlaams Brabant Unizo viert in Faculty Club

Unizo viert in Faculty Club

Unizo viert in Faculty Club

faculty clubUnizo Vlaams-Brabant & Brussel organiseert maandag 18 januari op haar nieuwjaarsnetwerkdiner 2016. Deze keer werd dit unieke gebeuren gekozen voor een bijzonder aangename locatie,  de Faculty Club in Leuven.

Het concept blijft wel overeind. “Net zoals de voorbije jaren bieden de deelnemers een unieke formule aan waarbij ze maximaal de kans krijgen om collega-ondernemers en vrije beroepers te ontmoeten en enkele van onze speciale genodigden persoonlijk te leren kennen”, zegt organisator Tom Broekmans. “Ministers, parlementsleden, gedeputeerden en een aantal interessante genodigden gaan graag met onze gaten in gesprek. We houden vast aan de formule van de voorbije jaren omdat we weten dat die werkt. Tijdens een viergangendiner wisselen de deelnemers per gang van tafel. Zo krijgen de ondernemers de mogelijkheid om verschillende contacten te leggen en kunnen ze hun kostbare tijd zo optimaal mogelijk benutten.”

De exclusie avond start om 19 uur met het onthaal en de verwelkoming, de gelegenheidstoespraak wordt gehouden door Karl Verlinden, nationaal voorzitter van Unizo. Daarna worden de kandidaten van de Womed Award 2016 voorgesteld. Om 20 start het netwerkdiner en de feestelijke avond wordt om 23 uur afgesloten.

Inschrijven voor dit exclusief  netwerkdiner kan nog via deze link. Unizo-leden betalen 90 euro en niet leden 130 euro (allebei exclusief BTW).

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.