Vanden Borre Kitchen Diest vernieuwde toonzaal Foto: Vanden Borre Kitchen Diest

Vanden Borre Kitchen Diest vernieuwt volledige toonzaal

De eigenaars van Vanden Borre Kitchen in Diest vieren vandaag hun eerste verjaardag met de opening van een gloednieuwe toonzaal met moderne, high-end en tegelijk betaalbare keukens. De vernieuwing was nodig om klanten van de nieuwste trends en een nog betere service te voorzien. Zo zullen er onder andere maatkeukens te bezichtigen zijn met deuren tot aan het plafond, keukens in echt hout of in RAL-kleur. In een assortiment dat de klant volledig kan aanpassen aan zijn smaak. Sinds de inflatie en de oplopende rente is de vraag naar keukens die trendy én betaalbaar zijn gigantisch gestegen.

“We zijn verheugd onze klanten opnieuw te mogen ontvangen in onze vernieuwde toonzaal. Mensen hunkeren naar een kwalitatieve keuken die op tijd geleverd kan worden en betaalbaar blijft. Met ons uitgebreide gamma willen we de droomkeuken van onze klanten realiseren”, vertelt Nele Indestege, eigenaar van Vanden Borre Kitchen Diest. “We begeleiden klanten met onze expertise in hun zoektocht naar de keuken die het best bij hen past.”

Betaalbare kwaliteitskeuken

Bij Vanden Borre Kitchen Diest kunnen klanten rekenen op maatwerk van topkwaliteit, volledig aangepast aan hun persoonlijke smaak. “We hanteren een transparante all-in prijs, zodat de klant achteraf niet voor financiële verrassingen komt te staan. Alles is inbegrepen in de prijs: van opmeting, levering en plaatsing tot de eindschoonmaak. We bieden ook de afbraak van de oude keuken en het technisch klaarmaken van de ruimte aan voor een volledige ontzorging. We merken dat hier steeds meer nood aan is”, aldus Nele Indestege.

 

Begeleiding van A tot Z

“We willen onze klanten altijd persoonlijk en eerlijk advies bieden. Specialisten ontwerpen samen met de klant hun droomkeuken en ervaren installateurs plaatsen deze met de nodige zorg waardoor we hoogwaardig afgewerkte keukens kunnen leveren die perfect bij de persoonlijke smaak van onze klanten passen. Bovendien bieden wij na plaatsing nog steeds de beste service aan onze klanten, in de vorm van tien jaar garantie”, zegt Nele.

100% gepersonaliseerd

Vanden Borre Kitchen Diest werkt met drie meubelleveranciers en meer dan twintig elektromerken waardoor ze een eindeloze variatie aan ontwerpen, kleuren, materialen, werkbladen en accessoires kunnen aanbieden. Of je nu op zoek bent naar een rustieke houten keuken met fornuis of een trendy matzwarte keuken met wijnkoeler, het doel is altijd om elke klant een unieke keuken te leveren, aangepast aan zijn/haar leefpatroon en kookstijl.

“Wij hebben bij Vanden Borre Kitchen voor een moderne zwarte keuken gekozen die perfect in de stijl van ons interieur past. We zijn de samenwerking aangegaan omdat we het gevoel hadden dat we werden gehoord en aan al onze wensen werd voldaan met respect voor ons budget. De kasten tot tegen het plafond en de matte anti-fingerprint deuren zijn een absolute meerwaarde in onze keuken”, vertellen Anke Simons en Xavier De Boevier, klanten bij Vanden Borre Kitchen Diest.