Nieuws Vlaams-Brabant Vanheede neemt Waalse sectorgenoot over

Vanheede neemt Waalse sectorgenoot over

Vanheede neemt Waalse sectorgenoot over

REGIO – Afvalbeheerder Vanheede Environment heeft sectorgenoot Soret in Nijvel overgenomen. De leiding van het 35-koppige bedrijf wordt verdergezet door Maxim Soret, zoon van oprichter Marc Soret, en zijn vrouw Stephanie De Clercq.

Soret startte begin jaren ’80 met de verhuur van containers. De groei van het bedrijf resulteerde 24 jaar geleden in de verhuis van het sorteercentrum en de bureaus naar een nieuw sorteercentrum in Nijvel. Nu komt Soret in handen van de groep Vanheede Environment.

Door het familiale karakter van het bedrijf is er alvast een culturele match, zegt Caroline Vanheede.  “Het bedrijf sluit qua karakter perfect aan bij de cultuur van ons bedrijf. Ook hun ligging en activiteiten zijn een perfecte aanvulling voor onze groep.”

Vanheede Environment Group telt ruim 850 medewerkers verspreid over veertien vestigingen in België, Luxemburg en Frankrijk. De volledige bedrijvengroep verwerkt jaarlijks meer dan een miljoen ton afval en heeft een geconsolideerde omzet van 180 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.