Nieuws Vlaams Brabant Variapack helpt horeca kosten drukken

Variapack helpt horeca kosten drukken

Variapack helpt horeca kosten drukken

LEUVEN – De Leuvense verpakkingsspecialist Variapack heeft een overeenkomst gesloten met Horeca Leuven. Elke bestelling via de webshop van Variapack levert de horeca-ondernemer uit de studentenstad en omliggende gemeenten 15% korting op. 

 

 

Om de lokale handelaars een hart onder de riem te steken sloot verpakkingsspecialist Variapack  een overeenkomst met horecavereniging Horeca Leuven. “In eigen regio willen we van waarde zijn”, zegt Frank Dekoning, Category Developer bij Variapack. “In december bieden we de  horeca uit Leuven en omstreken een korting van 15% op alle aankopen via onze webshop. In ons  assortiment zitten heel wat materialen voor take-away en andere e-commerce oplossingen. Zelfs voor onderhouds-en hygiëneproducten kun je bij ons terecht.” Concreet vind je bij Variapack onder andere papieren draagtassen, containers in pulp of karton en conventionele plastic verpakkingen.

Enkele dagen na de start van de actie blijkt er al heel wat interesse te zijn. “De bestellingen komen vlot binnen. Bij deze willen we ook nog eens herhalen dat ook horecaondernemers uit omliggende gemeenten en dus niet-leden van Horeca Leuven aanspraak kunnen maken op de korting”, zegt Dekoning nog. Eind december van dit jaar houdt de actie in principe op maar daarna zal het initiatief geëvalueerd worden. “Mogelijk volgt er dan toch nog een verlenging maar dat moeten we nog bekijken”, besluit Dekoning.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.