Nieuws Vlaams Brabant VASCO Data Security op zoek naar vijftig nieuwe medewerkers

VASCO Data Security op zoek naar vijftig nieuwe medewerkers

VASCO Data Security op zoek naar vijftig nieuwe medewerkers

IMG_JanValckeVASCO Data Security, wereldwijd toonaangevend in authenticatie, elektronische handtekeningen en identiteitsmanagement, zoekt dit jaar nog vijftig nieuwe medewerkers voor vestigingen in onder meer Wemmel en Mollem.
Momenteel telt VASCO Data Security meer dan 580 medewerkers wereldwijd, waarvan meer dan tweehonderd in België. Het merendeel daarvan werkt in het operationele hoofdkantoor in Wemmel. In 2008 telde het bedrijf in België een vijftigtal medewerkers. Maar door de constante groei van de voorbije jaren en de toenemende vraag vanuit verschillende sectoren naast de banksector, zoals gezondheidszorg, overheid, e-commerce en de gamingsector, komen daar dit jaar nog meer dan vijftig voltijdse jobs bij.
“Onze klanten verwachten steeds meer veiligheid voor hun online platformen en toepassingen”, zegt zegt gedelegeerd bestuurder Jan Valcke  van VASCO Data Security. “Enkele van de vernieuwingen waar we nu aan werken, en die onder meer in Wemmel mee worden ontwikkeld in ons innovatiecentrum, zijn face recognition, biometrische toepassingen en online risicoberekening.”
“We zoeken medewerkers met verschillende profielen voor onze verkoops-, services- en technische afdelingen,” zegt  Natalie Melotte, HR Region Manager van VASCO. “Schoolverlaters, zowel met een master- als bachelordiploma zijn van harte welkom. Ze kunnen instappen in een traject dat hen op termijn zowel binnen sales als technical services mogelijkheden biedt. Bij VASCO zijn er heel wat doorgroeimogelijkheden. Zo kunnen onze medewerkers tijdelijk naar het buitenland reizen om trainingen te geven of projecten te implementeren.”
VASCO zoekt ook ervaren sales en presales medewerkers met een technische of IT-achtergrond. VASCO is de laatste jaren geëvolueerd van een hardwarefabrikant naar een software- en servicesbedrijf.
Een overzicht van alle vacatures is te raadplegen op de website www.vasco.com/jobs

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.