Nieuws Vlaams Brabant Veertig aanwervingen op luchthaven in Zaventem

Veertig aanwervingen op luchthaven in Zaventem

Veertig aanwervingen op luchthaven in Zaventem

Brussels Airport Company wil dit jaar veertig mensen aanwerven. “We gaan op zoek naar verschillende types van werknemers”, zegt de uitbater van de luchthaven van Zaventem.

De verwachte vacatures zijn voor zowel operationele als commerciële functies. De grootste groep aanwervingen komt er bij de luchthavenbrandweer. Daar kan een vijftiental nieuwe mensen aan de slag.

“De aanwervingen zijn nodig om beter te kunnen inspelen op de noden van passagiers en klanten en om onze ontwikkelingsperspectieven te ondersteunen”, zegt woordvoerster Florence Muls.

Vorig jaar werden bij Brussels Airport Company 45 nieuwe voltijdse werknemers aangeworven. “We verwachten tegen eind 2017 zowat 170 voltijdse jobs meer te hebben dan in 2011, aan het einde van de financiële crisis. Dat is een stijging met 25 procent.”

De vacatures worden gepubliceerd op de website van de luchthaven.

Reageer op dit bericht

Sector
Personen

Gerelateerde berichten

Diest
Diest

Ondernemers bundelen krachten

DIEST/PELT - Mia Haesevoets, zaakvoerster van het Diestse Aimbizz, gaat haar kennis en ervaring koppelen aan Q-Academy, onderdeel van de… Lees meer

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.