Nieuws Vlaams-Brabant Veiligheidsspecialist zoekt 500 krachten

Veiligheidsspecialist zoekt 500 krachten

Credit: Seris.

Veiligheidsspecialist zoekt 500 krachten

DIEGEM – Veiligheidsspecialist Seris Belgium, gevestigd in Diegem, zoekt maar liefst 500 nieuwe krachten. Naast veiligheidsagenten is het bedrijf op zoek naar technici en IT-specialisten. 

Nu de economie opnieuw herleeft, is de vraag naar geïntegreerde veiligheidsoplossingen fors gestegen, klinkt het bij Seris. Vooral bij logistiek en distributie, het bankwezen, bedrijvenparken en industriële sites is de nood aan veiligheidsoplossingen groot, aldus Seris, een van de drie grootste veiligheidsspecialisten in ons land. Bovendien heeft het bedrijf verschillende nieuwe opdrachten binnengehaald, waaronder de beveiliging van vijf extra militaire sites.

Om aan de toenemende vraag tegemoet te komen, is Seris in het ganse land op zoek naar 500 nieuwe medewerkers, van wie 400 bewakingsagenten. Een 100-tal vacatures is bedoeld voor technici en IT-specialisten, aangezien higtech oplossingen steeds belangrijker worden in de sector. Potentiële kandidaten kunnen solliciteren via www.serisjobs.be en krijgen een eventuele opleiding “on the job”. Het bedrijf benadrukt het belang van sociale vaardigheden en communicatieve skills voor de verschillende jobs.

Bron: Belga.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.