Carrefour Landen Foto: if

Verbouwingen en eigen puzzel voor vijfde verjaardag van supermarkt

Carrefour Landen viert haar vijfde verjaardag. En dat doet de warenhuisketen met een origineel item: een puzzel met tal van elementen van de stad Landen.

“Naar aanleiding van onze vijfde verjaardag hebben we een uitgebreide klantenbevraging gedaan om zo nog beter tegemoet te komen aan de wensen van onze klanten”, zegt storemanager Cédric Aidans. “Dit resulteerde in een volledige opfrissing van ons interieur maar ook op een uitbreiding van ons assortiment én een nadrukkelijkere focus op onze versafdelingen waar we echt wel het onderscheid maken. In onze slagerij is alles huisbereid en versneden, in onze bakkerij rijzen de broodjes in speciale kasten tijdens de nacht, in de traiteur versnijden we kazen en charcuterie op maat van onze klanten en onze groenten en fruit kopen we grotendeels zelf rechtstreeks aan op de veiling.”

Momenteel is het eerste deel van de verbouwing volledig rond. Na de feesten komt nog de kassazone aan bod. “Om ons vijfjarig bestaan en het einde van de verbouwingen te vieren, pakken we volgende week uit met een lokale folder met tal van promoties en natuurlijk met onze puzzel waarmee we onze lokale verankering nog meer in de verf willen zetten”, zegt Cédric. “We contacteerden hiervoor een cartoonist en stelden de puzzel volledig zelf samen met tal van elementen van onze mooie stad Landen. Het is een echte eyecatcher en een ideaal cadeau voor jezelf of voor geliefden tijdens de nakende feesten.” De puzzel kost 19,99 euro. Er zijn 500 stuks beschikbaar.