Nieuws Vlaams Brabant Vergaderen zonder papier

Vergaderen zonder papier

Vergaderen zonder papier

ibabs_logoProximus SpearIT uit Diest gaat de ‘papierloos vergaderen’ app van iBabs op de Belgische markt aanbieden.

Proximus SpearIT onderhoudt en ondersteunt informaticaparken en begeleidt bij de omschakeling naar een infrastructuur die voldoet aan de normen van de toekomst: flexibele, geconnecteerde, milieubewuste en veilige informatica.  “Vanuit deze gedachte is digitaal vergaderen, of papierloos vergaderen, een natuurlijke aanvulling op ons bestaande IT servicepakket”, zegt Tom Tomczak, commercieel directeur van Proximus SpearIT. “Met de introductie van iBabs op de Belgische markt ervaren we nu al een sterke en toenemende interesse. Momenteel ondervinden tal van lokale overheden er de voordelen van. Daarnaast zullen we ons richten op zorginstellingen en universiteiten.”

“We startten reeds een succesvolle samenwerking met Dell en Microsoft”, zegt Peter Zeer, director channel sales van iBabs. “Die samenwerking kan nu door Proximus SpearIT verder ontwikkeld worden. Met behulp van lokale kennis en netwerken willen we papierloos vergaderen ook in België op de kaart gaan zetten.”

De iBabs app spaart het milieu door dat er tijdens vergaderingen minder of zelfs geen papieren documenten meer worden gebruikt. Alle documenten zijn digitaal beschikbaar op elke device en zijn veilig deelbaar. Bovendien verlopen vergaderingen veel efficiënter. Alle deelnemers ontvangen de meest recente agenda’s en stukken digitaal op hun tablet of laptop.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Aarschot
Aarschot

Zweden nemen Centralpoint over

AARSCHOT - Het Zweedse online IT-bedrijf Dustin Group heeft sectorgenoot Centralpoint, met onder andere een vestiging op de Nieuwlandlaan in… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.