Nieuws Vlaams Brabant Verlichtingsontwerper vindt de weg naar China

Verlichtingsontwerper vindt de weg naar China

Verlichtingsontwerper vindt de weg naar China

Patrick VossenDe verlichtingsontwerper Axis71 gaat de internationale toer op. Het bedrijf uit Hoegaarden gaat samenwerken met het Chinese Bright, gespecialiseerd in verlichting. In een eerste fase exporteert de couturier van verlichtingsobjecten de producten naar China. In een later stadium gaat Bright de producten zelf produceren.

Axis71 ontwerpt verlichting, meubels en objecten voor een huiselijke omgeving. Het bedrijf uit het Hageland kan daarvoor terugvallen op veertig jaar ervaring. De 71 in de naam verwijst naar het startjaar, als een galerie in Parijs.

Onder manager Patrick Vossen (foto) kende het bedrijf een sterke groei, met een vaste locatie inclusief showroom in Hoegaarden. De collecties van het merk worden wereldwijd verdeeld.

In de zoektocht naar een kleinere Europese partner kwam Bright terecht bij Axis71. Door de collectie van het Belgische merk en de gemeenschappelijke visie op verlichting kwam samenwerking al snel tot stand. Samen dekken ze alle aspecten van zowel residentiële als commerciële verlichting, voor binnen­- en buitenverlichting. Voorts zetten ze samen in op kennis en expertise voor led­verlichting, ook al wil Europa die aan banden leggen.

Tijdens de Hong Kong International Lightning Fair stond zaakvoerder Patrick Vossen voor de eerste keer samen met Bright op de beurs. Ze stelden er nieuwe producten voor die in de collectie worden opgenomen. De volgende nieuwe markt voor Axis71 is Rusland.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Haren
Haren

NorthCity toont zijn contouren

HAREN - De verlaten site van kledingketen Orchestra Prémaman, aan de Haachtsesteenweg in Haren, wordt omgevormd tot een nieuwe ruimte… Lees meer

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.