Nieuws Vlaams Brabant Versmarkt Cru opent eethuis in Overijse

Versmarkt Cru opent eethuis in Overijse

Versmarkt Cru opent eethuis in Overijse

crucuitCru waagt zich aan een nieuwe stap. De versmarkt opende een eethuis, waar anders dan in Overijse waar het concept het levenslicht zag. Cuit staat voor foodsharing, seizoensproducten en authenticiteit. Eenvoudige, verse en kwalitatieve fastfoodbordjes die graag gedeeld worden.

Het handelsmerk van Cru bestaat uit authentieke en goede voedingsproducten. Vanaf nu kan de klant die ook ter plaatse consumeren. Het nieuwe eethuis Cuit is gelegen in een bijhuis van de vierkantshoeve van Cru in Overijse en is te bereiken via een aparte ingang. De consument kan er terecht voor een ontbijt, een snelle lunch of een aperitief. De zaak kan veertig personen bedienen, inclusief het terras op het binnenplein.

Cuit biedt geen kaart of vaste gerechtjes. Het eethuis serveert verse vis, vlees en groenten. Liefhebbers van tapas en foodsharing kiezen samen verschillende bordjes en gaan collectief op culinaire ontdekkingstocht. De keuken volgt de seizoenen en garandeert altijd verse producten. Bij het binnenkomen maakt de klant zijn keuze en de kok maakt er een gerecht van.

“We kozen voor een eenvoudige inrichting, met behulp van een kunstenaar die de huid van koeien verwerkte in de stoelen”, zeggen de uitbaters. Het team bestaat uit zeven mensen. De naam Cuit komt van klant Moniek D’Haese. Vergaderen kan ook, vanaf september in een privézaal.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Bierbeek, Diest
Bierbeek

Durfkapitalist neemt meerderheid in restoketen

TIENEN/BIERBEEK/DIEST/ZEMST/TERNAT/KRAAINEM/EVERE -  Durfkapitalist Intermediate Capital Group (“ICG”) heeft de meerderheid van aandelen verworven in Lunch Garden. ICG investeert sinds 2015… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.