Nieuws Vlaams Brabant Vlaams-Brabantse logies trakteren tijdens de Nacht van de Gast

Vlaams-Brabantse logies trakteren tijdens de Nacht van de Gast

Vlaams-Brabantse logies trakteren tijdens de Nacht van de Gast

bbDeMerenLangdorpcoverVoor de tweede keer op rij slaan Unizo en Logeren in Vlaanderen Vakantieland de handen in elkaar om hun klanten extra in de watten te leggen. In het weekend van de Dag van de Klant op 24 september pakt de logiessector uit met een speciale editie van de Nacht van de Gast.

Dit jaar krijg je naast je overnachting ook een unieke beleving cadeau, aangeboden door de gastheren- en vrouwen. De speciale pakketten variëren van een workshop chocolade maken tot een aperitiefconcert en van relaxerende voetmassage tot een workshop pottenbakken.

“De Vlaams-Brabantse logiessector blijft niet achter. Speciaal voor de Nacht van de Gast stelden onze gastheren- en vrouwen een pakket samen”,  zegt Monique Swinnen, gedeputeerde voor Toerisme. Er zijn zes Vlaams-Brabantse deelnemers.

Vakantiewoning Het Hagelands Huisje in Rillaar (Aarschot) combineert een verblijf met een bezoek aan Larimar, praktijk voor integrale gezondheidsbegeleiding. Je kan er gratis genieten van een voetmassage. Hotel Les Eleveurs in Halle biedt gratis elektrische fietsen aan voor een tochtje door het Pajottenland.

B&B De Meren in Langdorp (Aarschot) organiseert Hagelandse streekvertellingen rond het kampvuur, inclusief avondmaal. Huize Dumberg in Hoeilaart gaat samen met restaurant Hof Ten Doore de culinaire toer op. B&B Hippo-Droom in Hoeilaart deelt de passie voor bier met de gasten. Vakantiewoning ’t Koetshuis in Neerlinter (Linter) kiest voor streekproducten en Hagelandse lekkernijen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.