Nieuws Vlaams Brabant Voka denkt al aan de zomer

Voka denkt al aan de zomer

Voka denkt al aan de zomer

Voka-ZomerfolieVoka Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant denkt al een beetje aan de zomer de tijd van vakantie, barbecues, zwembaden en tuinfeesten.

“Nog voor de ondernemers gaan genieten van hun welverdiende rust, nodigen wij hen uit voor ons grootste evenement van het jaar: Voka’s ZomerFolie”, zeggen ze bij Voka. “Voor het eerst brengen we al onze Vlaams-Brabantse leden samen voor een gezellig netwerkevent, in een unieke setting.”

Dat decor voor het zomerfeest wordt het prachtige Kasteel Ter Block in Overijse, bijna in het midden tussen Vilvoorde en Leuven. “Het is de perfecte locatie om de symbiose tussen Halle-Vilvoorde en Leuven te beklinken en daar willen we graag zoveel mogelijk ondernemers bij.”

Voka’s ZomerFolie vindt plaats op donderdag 2 juni vanaf 18.30 uur in Kasteel Ter Block aan de
Sint-Jansbergdreef 2 in Overijse. Na het onthaal is er het welkomstwoord van voorzitter Erwin Ollivier en een toespraak door directeur Peter Van Biesbroeck. Om 19.35 uur start het walking buffet en is er volop mogelijkheid tot netwerking. Het feest duurt tot 22.30 uur.

Deelnemen kost 69 euro (excl. BTW) voor leden en 119 euro voor niet-leden.  Inschrijven kan via de VOKA- websitevia mail of app.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Asse, Halle
Asse

5 falingen

OPWIJK/ASSE/WEMMEL/VORST/HALLE - De ondernemingsrechtbank van Brussel heeft 4 bedrijven en een vzw failliet verklaard.  Lees meer