Nieuws Vlaams-Brabant Voka in zee met Propaganda: “Zij weten als de beste hoe verhalen verteld kunnen worden”

Voka in zee met Propaganda: “Zij weten als de beste hoe verhalen verteld kunnen worden”

Voka in zee met Propaganda: “Zij weten als de beste hoe verhalen verteld kunnen worden”

ZAVENTEM – Voka – KvK Vlaams-Brabant heeft een nieuwe sleutelpartnership gesloten met het communicatie-adviesbureau Propaganda. Zij zullen hun expertise rond content marketing delen met de leden door middel van opleidingen of advies. Ook het Vlaams-Brabantse magazine Ondernemers wordt door hen onder handen genomen.

De in Zaventem gelegen marketingbureaus Propaganda en Content Makers zijn onderdeel van de Propaganda groep. Zij weten als de beste hoe verhalen verteld kunnen worden en met welke boodschap en via welk kanaal een communicatie het meeste effect krijgt.

Kwaliteit verbeteren

“We zoeken bij Voka – KvK Vlaams-Brabant steeds nieuwe partnerships die een toegevoegde waarde aanbieden voor ons, onze partners en onze leden”, zegt gedelegeerd bestuurder Kris Claes. “Uit recente studie blijkt dat ons magazine ondernemers inspiratie en kennis biedt. Tien keer per jaar valt dit magazine bij al onze leden en stakeholders in de bus. We zijn dan ook overtuigd dat de samenwerking met Propaganda de kwaliteit van ons magazine enkel kan verbeteren.”

“Consumenten voelen zich steeds meer aangetrokken door sterke verhalen”, stelt CEO Michel Libens van Propaganda. “Merken hebben steeds meer aandacht voor een langetermijnvisie waarbij content centraal staat. Content marketing is dé standaard geworden in marketing, reclame en communicatie.”

Content centraal

Het magazine Ondernemers bevat artikels en interviews met ondernemers in de regio, nieuws uit de regio, actuele dossiers rond onderwerpen als mobiliteit, duurzaamheid en HR, opiniestukken en informatie over het aanbod van Voka – KvK Vlaams-Brabant. Volgens cijfers van 2022 zijn 88% van de lezers tevreden over de inhoud ervan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.