Nieuws Vlaams Brabant Vokawards verschoven naar februari

Vokawards verschoven naar februari

Vokawards verschoven naar februari

logo-vokawardsDe Vokawards, het evenement waarop Voka – Kamer van Koophandel Halle-Vilvoorde drie awards uitgereikt, gaat niet door op donderdag 10 december zoals was gepland. De awards worden wel uitgereikt op 25 februari.

“Door de verhoogde veiligheidsvoorschriften die in november ook in Vilvoorde van kracht waren, heeft de organisatie en de voorbereiding van de Vokawards ernstige vertraging opgelopen”, zeggen de organisatoren. “Daarom hebben we in samenspraak met de stad Vilvoorde besloten om de Vokawards te verplaatsen naar een nieuwe datum. Dat wordt donderdag 25 februari, uiteraard ook in De Kruitfabriek  in Vilvoorde. De Vokawards blijven ons topevent waar je gezellig kan netwerken en waarop we ook de Vokawards uitdelen aan de Netwerker, HR-manager en Klimaatambassadeur van het jaar.”

Ondertussen zijn ook de finalisten voor elke Vokawards gekend. Na een spannende online stemmingsronde, blijven er van de vier genomineerden per categorie twee finalisten over voor de Vokawards. De uiteindelijke beslissing gebeurt door de aanwezigen op de Vokawards via live voting. De genomineerden zijn:

  • In de categorie Netwerker van het jaar: Frank Roobaert (Helon Architecten) en Suyin Aerts (X-treme Creations).
  • In de categorie HR manager van het jaar: Ilse Van Hoeymissen (VCM Belgium) en Viviane Stevens (Neuhaus).
  • In de categorie Klimaatambassadeur van het jaar: De Wasstraat en Ecoworks.

Inschrijven kan via inschrijvingen.hv@voka.be, meer informatie bij birgit.heroes@voka.be,  tel. 02-255.20.38. Leden betalen 80 euro (excl btw), niet-leden 125 euro (excl btw).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Zaventem
Zaventem

Fransen nemen Zaventems bedrijf over

ZAVENTEM -  Het Zaventemse DigitalScaler is overgenomen door het Franse Wemanity, marktleider in klantgerichte digitale en agile transformaties, Door deze… Lees meer