Nieuws Vlaams Brabant Wase meubelverkoper betreedt Vlaams-Brabantse markt

Wase meubelverkoper betreedt Vlaams-Brabantse markt

Wase meubelverkoper betreedt Vlaams-Brabantse markt

ASSE – De Wase meubelzaak Meubelen Verberckmoes opent op 6 november een nieuwe conceptstore in Asse. Het is de eerste winkel van het familiebedrijf in de provincie. De uitbating komt in het pand aan de Brusselsesteenweg waar vroeger schoenen Torfs was gevestigd. 

Meubelen Verberckmoes is een familiebedrijf uit Sint-Gillis-Waas. De onderneming is de afgelopen 66 jaar geëvolueerd van een kleine zaak in het centrum van de Wase gemeente naar een uit de kluiten gewassen kmo met vestigingen in Temse, Antwerpen en Riemst. Binnenkort komt daar een conceptstore bij in Asse.

Inspiratie en woonbeleving

“Inspiratie en woonbeleving staan ook centraal in de nieuwe winkel”, zegt CEO Marc Verberckmoes van het gelijknamige familiebedrijf. “Je kan er vanaf 6 november de nieuwste collectie vinden van lifestyle-merk Henders & Hazel. De collectie uit de Verberckmoes conceptstore speelt in op hippe meubelen met een tijdloos design. Zowel design, moderne en landelijke stijl komen hier aan bod. We brengen via een totaal lifestyle concept stijlvolle meubelen voor een tijdloos interieur. Functionaliteit en sfeer zijn hierbij de belangrijkste troeven.”

Digitale trein

Ondanks de snelle groei, is het familiale karakter en de persoonlijke aanpak van in de beginperiode onveranderd gebleven. “Verberckmoes kiest resoluut voor inspiratie, advies en vooral beleving”, zegt Verberckmoes nog. Het bedrijf heeft recent nog een nieuwe website en webshop gelanceerd om de digitale trein niet te missen.

 

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.