webhero vlnr: Thomas De Smet, Jo Deferm, Sander Claes

Webhero neemt 139 Udesite-klanten over

Het Leuvense Webhero, een digital agency gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites en webshops, heeft 139 websites en 40 webshops van Udesite uit Sint-Niklaas overgenomen. Eerder dit jaar nam de agency ook Flexinet al over.

"Onze eerdere ervaring met de overname van Flexinet was leerzaam", zegt Sander Claes, co-founder van Webhero. "Dit inzicht heeft ons doen beseffen hoe strategische overnames bijdragen aan de groei van Webhero. Ze brengen nieuwe interne processen op gang, en hoewel het een uitdaging is deze te stroomlijnen, zijn het net deze uitdagingen die het ondernemen zo boeiend maken."

Ook bij Udesite kijken ze verwachtingsvol tegen de overname aan. "Bij onze heroriëntatie kozen we voor een focus op totaalprojecten, variërend van branding tot social media. We wilden echter onze klanten niet in de kou laten staan en zochten daarom een betrouwbare organisatie voor overname", aldus oprichter Thomas De Smet. "Webhero, met hun sterke nadruk op klantenservice en support, was de perfecte keuze."

Naast die klantenservice biedt Webhero ook evenementen en opleidingen aan aan hun klanten, "zodat ze optimaal kunnen concurreren in de moderne digitale wereld."

"Bij Webhero streven we voortdurend naar het ondersteunen van ondernemers in hun digitale reis. Uiteraard zijn we dan ook verheugd met deze overname en kijken we uit naar de voortzetting van onze samenwerking met de nieuwe klanten van Udesite", aldus Webhero-mede-oprichter Jo Deferm.