Nieuws Vlaams-Brabant Webhero zet ondernemende helden in de kijker

Webhero zet ondernemende helden in de kijker

Kristine Coenen, Valerie Stoens, Steppe Wouters, Luna Stevens en Dieter Vyvey.

Webhero zet ondernemende helden in de kijker

LEUVEN/ZEMST/HOLSBEEK – Het Leuvense website- en webshopplatform Webhero reikte voor de tweede keer de Webhero Awards uit. Twee van de zes prijzen werden gewonnen door Vlaams-Brabantse bedrijven. 

Valerie Stoens uit Sint-Pieters-Rode (Holsbeek) kreeg voor het succesverhaal van haar zelfgemaakte gezonde granola  als ‘Odette Noisette’ de prijs voor ‘Vrouwelijke Ondernemer Van Het Jaar’.

Nicole Van Erp en Robert Verlinden van maritiem centrum CruiseTops uit Zemst kregen de prijs voor SEO Hero van het jaar. Zij bieden opleidingen aan voor wie een vaarbewijs wil halen en charteren yachten aan de Côte d’Azur.

Webhero focust zich specifiek op zelfstandigen en kmo’s. In mei 2014 rolde de eerste Webhero website de digitale wereld in. Intussen servicet het bedrijf meer dan 3.000 klanten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.