Nieuws Vlaams Brabant Werken op Brusselse Ring naderen voltooiing

Werken op Brusselse Ring naderen voltooiing

Werken op Brusselse Ring naderen voltooiing

De onderhoudswerken aan de Ring rond Brussel tussen Tervuren en Sint-Stevens-Woluwe (Zaventem) zijn bijna voltooid. Volgens de planning wordt de binnenring vrijdagochtend opengesteld worden. De buitenring volgt allicht zondag het goede voorbeeld.

Het Agentschap Wegen en Verkeer voert een onderhoud uit aan het wegdek van de Ring rond Brussel (R0) op het traject tussen de Vierarmentunnel in Tervuren en het knooppunt met de E40 in Sint-Stevens-Woluwe. De werken gebeuren in beide richtingen. Het verkeer op de Brusselse binnen- en buitenring moet sinds 18 juni over twee versmalde rijstroken.

De werken aan de binnenring zijn zo goed als klaar. In de nacht van donderdag op vrijdag neemt Wegen en Verkeer de signalisatie weg en wordt de binnenring opengesteld.

Tot en met zaterdagnacht moet het verkeer op de buitenring nog over twee rijstroken. De tijdelijke barrières worden in de nacht van zaterdag op zondag weggenomen. Zondagochtend is de buitenring opnieuw volledig opengesteld voor het verkeer.

De snelheidsbeperkingen blijven geldig tot het einde. Inclusief controles.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.