Nieuws Vlaams Brabant Wie wordt Vlaams-Brabantse Jonge Ondernemer van het Jaar?

Wie wordt Vlaams-Brabantse Jonge Ondernemer van het Jaar?

Wie wordt Vlaams-Brabantse Jonge Ondernemer van het Jaar?

kandidaten jonge ondernemerDonderdag 17 maart weten we wie de Vlaams-Brabantse Jonge  Ondernemer van het Jaar 2016 wordt. De Award JCI Vlaams-Brabantse Jonge Ondernemer geeft elk jaar een erkenning aan een individu die op een uitzonderlijke wijze getuigt van duurzaam ondernemen en zich bovendien weet te toetsen aan de basiswaarden van JCI, Junior Chamber International: individu, gemeenschap,  internationalisme en business. Vorig jaar ging de award naar Samuel De Wever van Destiny die daarna, dikwijls samen met zijn broer, nog een hele reeks prijzen won.

De genomineerden voor dit jaar zijn Alexander Vuylsteke van Yools, Jonathan Cornelissen van  DataCamp en Pieter Van Parys van Ecompany. Binnenkort stellen we de drie kandidaten uitgebreider voor.

De winnaar wordt bekend gemaakt op donderdag 17 maart tijdens een event bij BNP Parisbas Fortis aan de Kanselarijstraat 1 in Brussel. Om 19 uur wordt iedereen verwelkomd door presentator Wim De Vilder. Na de voorstelling van de kandidaten is het woord voor Key Note spreker Jo Vandebergh, CEO van de Leuvense projectontwikkelaar Ertzberg en het technologiebedrijf Bringme.
Ertzberg is als residentieel ontwikkelaar vooral bekend van de ambitieuze stadswijk Tweewaters aan de Vaartkom in Leuven. Een van de vernieuwende concepten in Tweewaters was een slimme thuisleveringskast waarin online bestellingen en boodschappen kunnen afgeleverd worden, ook bij afwezigheid. De Bringme service ging in 2015 commercieel van start in de Benelux en groeit naar de 100.000 gebruikers die toegang hebben tot dit netwerk van slimme boxen gekoppeld aan een mobiele app.

Na de bekendmaking van de winnaar volgt een netwerkreceptie met buffet.

Inschrijven voor het evenement kan via deze link.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Kampenhout
Kampenhout

Artoos group haalt groot raamcontract binnen

KAMPENHOUT/GANSHOREN –  Het communicatieproductiebedrijf artoos group uit Kampenhout/Ganshoren heeft een belangrijke raamovereenkomst gesloten met de Vlaamse overheid. Het akkoord moet… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Asse, Halle
Asse

5 falingen

OPWIJK/ASSE/WEMMEL/VORST/HALLE - De ondernemingsrechtbank van Brussel heeft 4 bedrijven en een vzw failliet verklaard.  Lees meer