Win de nv gezond award

awardZaakvoerders van kmo's kunnen hun bedrijf inschrijven voor de nv gezond award 2015.

De wedstrijd wil niet alleen kleinere organisaties de kans geven om hun initiatieven rond gezondheid in de kijker te zetten, maar wil vooral ook samenwerking op het vlak van gezondheid stimuleren en belonen. Zowel tussen bedrijven onderling als tussen bedrijven, toeleveranciers en lokale besturen.

De winnaars maken kans op een prijzenpakket ter waarde van vijfduizend euro. Zo krijgen ze onder andere gezonde en verse lunches voor hun werknemers aangeboden, dagelijks bij het bedrijf geleverd. Daarnaast mogen de winnaars ook hun gezonde bedrijfsinitiatieven voorstellen in HR-Magazine en op Kanaal Z.

Vorig jaar werd de nv gezond award voor bedrijven gewonnen door JSR Micro met "Commit to be fit". JSR Micro werkte, in nauwe samenwerking met de Externe Preventiedienst Premed, aan de ontwikkeling van een lange-termijn gezondheidsplan binnen de organisatie. Om invulling te geven aan dit beleid werd  met de opmaak een ‘gezondheidskompas’ voor elke werknemer. Hoe het bedrijf invulling gaf aan gezondheid op het werk, kun je hier lezen.

Inschrijven voor de nv gezond award kan hier.

Hier kun je een promofilmpje bekijken over de nv gezond award